Het bedrijf PPP


PPP (distributie van Pers, Periodieken en Publiciteit) is sinds mei 2015 een zelfstandige onderneming geworden. Wij verdelen dagelijks 35 Belgische titels en 165 buitenlandse titels, naar meer dan 80.000 abonnees in Brussel, Antwerpen, Gent en Brabant. Zo is PPP de privé marktleider voor de distributie van kranten en periodieken in Belgïe. Dankzij ons netwerk van 6 logistieke depots en 360 zelfstandige distributeurs, staan wij in voor een kwalitatieve distributie, 6 dagen per week van maandag tot zaterdag.

Geschiedenis van PPP


1992:

De onderneming PPP (distributie van Pers, Periodieken en Publiciteit) is door BD (Belgische Distributiedienst) opgericht om de bedeling van kranten op de 19 gemeenten van Brussel te verzekeren.

1995:

PPP opent 2 depots in Antwerpen en begint in de stad en haar omgeving te bedelen.

2010:

PPP zet een apart netwerk op om overheidsinstellingen en grote klanten te bedienen (Koninlijk Paleis, Parlement, VRT,…).

2015:

PPP is het onderwerp van een Management Buy Out en verlaat de groep BD.

2016:

De activiteiten van PPP worden uitgebreid met de bedeling via Displays over heel België. Twee depots worden geopend (Zwijnaarde en Seraing) voor de verdeling van kranten en magazines.